Intercom

Intercom

Met een intercom laat u veilig mensen binnen

Intercomsystemen zijn tegenwoordig zeer geavanceerd. Het camerasysteem geeft een goed geluid en helder beeld. Zo ziet u goed wie er voor de deur staat. Tegenwoordig zijn er ook draadloze intercoms verkrijgbaar, zodat u op afstand kunt communiceren met de bezoeker. Ook voor zakelijk gebruikers hebben we geavanceerde intercomsystemen. Zo zijn er systemen met meerdere ontvangers, zodat u niet afhankelijk bent van één persoon, op een bepaalde plek. Wilt u een fraai Italiaans design, dan is dat ook mogelijk.

 • Intercomsystemen op uw smartphone
 • Intercom voor de infobalie
 • Deurautomatisering voor appartementencomplex of openbaar toilet
 • Een draaideurautomaat kan de deurklink vervangen
 • Traditionele deur ombouwen naar automatische deur

Intercomsystemen op uw smartphone

De nieuwste intercomsystemen verzorgen meer dan spraak en visuele communicatie in en rond een gebouw. Door slimme toevoeging van geavanceerde mobiele technologie is het intercom systeem ook via de smartphone te gebruiken. Afstand speelt geen rol. U kunt oproepen beantwoorden zoals u wilt, waar u op dat moment ook bent. Naar wens kunnen functies als deur openen, registratie, videoverbinding en doorschakeling toegevoegd worden.

Intercom voor de infobalie

Recepties en infobalies zijn soms door een glazen wand gescheiden van de bezoekers. Een intercom installatie kan zorgen voor een goede en duidelijke verbinding, zodat de bezoeker en baliemedewerker elkaar goed kunnen verstaan. Een veilige oplossing en hygiënischer dan praten door een aantal kleine ronde gaatjes. Juist waar communicatie vanuit vaste plaatsen moet plaatsvinden is een intercom installatie de meest efficiënte oplossing. Dat wordt versterkt door de visuele uitwisseling. Deze oplossing biedt een veilige werkomgeving voor uw personeel, waar dat gewenst is.

Deurautomatisering voor appartementencomplex of openbaar toilet

Het komt steeds vaker voor dat deurautomatisering in bijvoorbeeld een appartementencomplex wordt toegepast. Zo kunnen bewoners die slecht ter been zijn, of in een scootmobiel zitten eenvoudig binnenkomen. Tegenwoordig wordt deurautomatisering ook toegepast op toiletten. In panden, waar veel bezoekers zijn, is het hygiënischer om niet de deur met de hand te hoeven openen. Ook op plekken waar uit brandveiligheid deuren moeten sluiten is deurautomatisering aan te raden.

Een draaideurautomaat kan de deurklink vervangen

De deurklink blijft uit veiligheidsoverwegingen wel zitten, maar hij wordt na het installeren van een draaideurautomaat nog weinig gebruikt. Draaideurautomaten zijn ontwikkeld tot comfortabele, geruisloze en intelligente systemen. Draaideuren kunnen op nagenoeg elk bestaand systeem worden geplaatst. Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van draaideurautomaten en laten u kiezen uit vele mogelijkheden. Met deze ervaring adviseren wij de beste oplossing die bij uw situatie past. Vakkundig monteren, een veilige aansluiting verzorgen, testen en opleveren is bij ons standaard. Via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) hebben wij de afgelopen jaren deurautomaten geleverd en gemonteerd; op binnen- en buitendeuren

Traditionele deur ombouwen naar automatische deur

Wij transformeren een handbediende deur vakkundig naar een automatische deur. Hieronder vindt u de mogelijkheden van draaideurtoepassingen:

 • Uitbreiden met bewegingsmelders.
 • Voet- en/of elleboogschakelaars.
 • Draadloze signalering.
 • Krachtige uitvoering tegen wind of tocht.
 • Kaartlezer.
 • Instelbare openhoudtijd, openings- en sluitsnelheid.
 • Afstandsbedieningen.

Bent u in Gouda op zoek naar een partner die de intercom of draaideur moet ombouwen of plaatsen, neem dan contact op. Wij hebben een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding.

0182-526546  0182-526546
  info@ijsselstijn.nl