LED-verlichting

LED-verlichting

 • LED-verlichting is het meest revolutionaire elektrotechnische product
 • LED-verlichting voor bedrijven
 • LED-verlichting bespaart en is sfeervol
 • Beveiliging met LED-verlichting

LED-verlichting is het meest revolutionaire elektrotechnische product

LED-verlichting is het meest revolutionaire product op het gebied van besparen met elektrotechniek. LED-verlichting is uitgegroeid tot een elementaire lichtbron waar we niet meer omheen kunnen. De toepasbaarheid overtreft alle verwachtingen. De oude gloeilamp is inmiddels taboe en TL-verlichting een gepasseerd station. IJsselstijn Elektrotechniek uit Gouda heeft de ontwikkelingen vanaf het begin op de voet gevolgd. Met onze expertise bieden we een uitdagende prijsstelling en laten u meeprofiteren van onze strategische inkoop. Vraag een offerte aan.

LED-verlichting voor bedrijven

LED-verlichting is van toegevoegde waarde in uw bedrijf. LED-verlichting is in bijvoorbeeld daglicht kleur te krijgen, wat de medewerkers een alerter gevoel geeft. TL-verlichting en gloeilampen geven van nature een geler, zachter licht, omdat er in feite een verbranding in de lamp plaatsvindt. Dat is gelijk de reden waarom er met LED-verlichting bespaard kan worden. Warmte kost energie en LED-lampen worden niet warm. Alle energie gaat naar het licht.

LED-verlichting bespaart en is sfeervol

Toen de LED-verlichting werd geïntroduceerd, was het licht aan de witte kant. Sfeerverlichting heeft een gelige kleur zoals gloeilampen en halogeenlampen. Tegenwoordig is LED-verlichting in alle kleuren van de regenboog te krijgen en zijn er regelaars om de kleur aan te passen aan de sfeer die op dat moment versterkt mag worden. Ook kan er gedimd worden, net als bij traditionele verlichting. LED-verlichting heeft een korte terugverdientijd. In ons assortiment zitten ook buitenlampen met ingebouwd zonnepaneel. Deze lampen zijn van een zeer hoge kwaliteit en branden de hele nacht. Wij geven garantie op deze lampen.

Voor elk gebouw is LED-verlichting een verbetering en brengt het een kostenbesparing met zich mee. Hieronder vindt u een opsomming van wat LED-verlichting u biedt:

 • Kantoren, en voor alle andere ruimtes.
 • Productiebedrijven, garagebedrijven, logistieke ruimtes.
 • Hotels, vergaderlocaties en showrooms.
 • Bij alle vormen van binnensport.
 • Parkeergarages.
 • Als buitenverlichting en beveiligingsverlichting.

Beveiliging met LED-verlichting

Om voor een inbreker het werk onaantrekkelijk te maken is speciale beveiligingsverlichting één van de beste opties. Inbrekers opereren het liefst in het donker; ze staan nu eenmaal niet graag in de spotlights. Beveiligingsverlichting schrikt af, mits de omgeving rond het pand (sociale) controle toelaat. Er dient een gedegen kans te zijn dat inbrekers door derden kunnen worden waargenomen. Met een detector springt het licht aan bij beweging.

Wij kunnen u adviseren en helpen met het vervangen van uw huidige verlichting door LED-verlichting. Neem contact op als u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen.

0182-526546  0182-526546
  info@ijsselstijn.nl