Woonhuisinstallaties

Woonhuisinstallaties

Elektriciën voor woonhuisinstallaties

Ook voor particulieren zijn wij beschikbaar om de elektra of het netwerk in de woning aan te leggen of uit te breiden. U kunt dan denken aan een extra groep in de meterkast, een uitbouw van elektriciteit en wandcontactdozen voorzien, een nieuwe keuken van stroom voorzien of een datanetwerk aanleggen. Ook installeren wij LED-verlichting en adviseren wij hierin om zo op de energiekosten te besparen.

Veiligheid en elektra in huis

De hoeveelheid elektrische leidingen en aansluitpunten neemt alleen maar toe. We beschikken over meer elektrische apparaten en er is steeds meer behoefte om alles met elkaar te verbinden. Meerdere stekkerblokken worden daarbij niet geschuwd. Ongeacht of het bestaande woningen of nieuwbouw betreft, wij zijn u graag van dienst om de veiligheid te waarborgen en uw netwerk aan te passen, zodat het up to date is. Elektriciteit loopt als een rode draad door uw woning en door alles verantwoord te stroomlijnen neemt de veiligheid toe. Wij kunnen daarnaast door middel van nieuwe technieken het comfort binnen en buiten uw woning verbeteren. Dat heet domotica.

Bent u op zoek naar een elektriciën om uw installatie te controleren, uit te breiden of aan te leggen, neem dan contact op.

0182-526546    0182-526546
    info@ijsselstijn.nl